Over ons

Djazz Dance Centre is opgericht in 1985 en bestaat dus meer dan 30 jaar!

Geschiedenis…

Djazz Dance Centre is opgericht in 1985 door Simone Kleinlooh en heette het nog balletschool Simone Kleinlooh. Toen de balletschool zich later uitbreidde is de naam veranderd in Djazz Dance Centre.

In september 2011 is DDC overgenomen door Debby van Dongen en Mees Heijman. In 2016 heeft Mees de dans & ballet studio helemaal voor zich genomen. Mees is een loyale en oud leerling van Simone. Mees heeft van dansen haar beroep gemaakt door middel van de opleiding HBO Fontys Dans acedemie uitvoerend jazz/urban te behalen. Mees verzorgt lessen en is artistiek- en zakelijkleider. Simone heeft in die jaren een mooie dansschool opgebouwd en Mees zal in haar eigen visie deze dansschool voortzetten.

Verschillende dansstijlen

Wat in al die jaren hoog in het vaandel gestaan heeft zijn de vernieuwende moderne dansstijlen. In de naam Djazz Dance Centre wordt de nadruk gelegd op jazz maar omdat het Djazz genoemd wordt kun je zeggen dat we ‘out of the box’ denken met onze dansschool. Vanuit de basis, jazz, ook hiphop en klassiek als dansstijl zeer belangrijk vinden.

Het DDC is aangesloten bij de NBDK – Nederlandse Bond voor Danskunstenaars.

"Dansen geeft je vrijheid"

– Djazz Dance Centre.

"Ik ben trots dat na 30 jaar de dansschool nog steeds een succes is"

– Djazz Dance Centre.

Onze partners:

Via deze weg willen wij natuurlijk onze partners bedanken.

Neem contact op voor vragen

We helpen graag dus vul het formulier in en we geven zsm antwoord.